proactive

Συνδεση

Συνάντηση του Γενικού Γραμματέα της ΠΕΠΤΕΓ Κ. Καρύδη με τον Βουλευτή Ευβοίας Βαγγέλη Αποστόλου

Συνάντηση με τον Βουλευτή Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλη Αποστόλου για θέματα που αφορούν τους Πτυχιούχους Γεωπόνους ΤΕ είχε την Δευτέρα 14/10/19  στην Χαλκίδα ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης και Πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος Ευβοίας Κώστας Καρύδης.
 
Συγκεκριμένα συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα και κυρίως ζητήματα που σχετίζονται με την επιμελητηριακή εκπροσώπηση των πτυχιούχων της ανώτατης τεχνολογικής Εκπαίδευσης, ένα θέμα το οποίο εκκρεμεί για τους Πτυχιούχους ΤΕΙ .
 
Συμφωνήθηκε πως για τον κλάδο των Πτυχιούχων Γεωπόνων ΤΕ μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και την ίδρυση των νέων πανεπιστημιακών τμημάτων πρέπει άμεσα να προχωρήσει η αντιστοίχιση των πτυχίων των αποφοίτων και αμέσως μετά η επιμελητηριακή εκπροσώπηση τους.
 
Το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρχει εκ νέου επικοινωνία για το συγκεκριμένο θέμα , ενώ η ένωση θα επιδιώξει να ενημερώσει και τους άλλους βουλευτές του Νομού Ευβοίας προκειμένου να κατατεθούν οι απόψεις και οι θέσεις επί των παραπάνω ζητημάτων.
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΠΤΕΓ