proactive

Συνδεση

Συχνές ερωτήσεις & Διευκρινίσεις για την ΠΕΠΤΕΓ ( Γεωπόνοι- Γεωτεχνικοί Τ.Ε.)

Πως μπορώ να γίνω μέλος της Π.Ε.Π.Τ.E.Γ. (Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολoγικής Εκπαίδευσης Γεωτεχνικών) ;

Για να γίνει κάποιος μέλος της Π.Ε.Π.Τ.E.Γ (Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολoγικής Εκπαίδευσης Γεωτεχνικών) θα πρέπει να επισκεφτεί την ιστοσελίδα www.pepteg.gr .

Πατάμε στην υποκαρτέλα Εγγραφή και στην συνέχεια συμπληρώνουμε τα απαραίτητα πεδία.

Στα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα πρέπει να επισυνάψετε σκαναρισμένα σε pdf ή σε photo τα εξής:

  1. Φωτοντίγραφο του Πτυχίου. (Σημειώνουμε οτι για τους πτυχιούχους εκπαιδευτικών ιδρυμάτων επιπεδου BACHELOR (BA, Β.Sc ,B.Hons) του εξωτερικού επισυνάπτεται η Πράξη Αναγνώρισης απο το ΔΟΑΤΑΠ ή η Απόφαση της Αρμόδιας υπηρεσίας του Αυτοτελούς Τμήματος Εφαρμογής της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας (Α.Τ.Ε.Ε.Ν.) του Υπουργείου Παιδείας).
  2. Φωτοαντίγραφο του δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητος
  3. Αποδεικτικό της τραπεζικής κατάθεσης (Εγγραφή και Συνδρομή)

Για την εγγραφή καταβάλλεται εφ' άπαξ το ποσό των 30€ το οποίο αφορά την εγγραφή και την ετήσια συνδρομή.

  • ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι πτυχιούχοι του ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΕΑΝ ΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ θα πρέπει κατά την εγγραφή τους να επισυνάπτουν και ΒΕΒΑΙΩΣΗ από την ΣΧΟΛΗ αποφοίτησης τους στην οποία να αναφέρεται η ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ που παρακολούθησαν ώστε να ισχύει και να συσχετισθεί με το αντίστοιχο προεδρικό διάταγμα με τα επαγγελματικά δικαιώματα:

π.χ. ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ με ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΉΣ για να ισχύει το αντιστοιχο ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ με τα επαγγελματικά δικαιώματατου ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ .

Στην συνέχεια πατάμε Αποστολή Αιτήματος Εγγραφής, όπου η αίτηση είναι υπό επεξεργασία από την Γραμματεία της Π.Ε.Π.Τ.E.Γ. Εφόσον ελεγχθούν τα δικαιολογητικά και τα στοιχεία θα αποσταλεί εκ νέου μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας όπου και θα επικυρώνεται η εγγραφή του μέλους. Εν συνεχεία το μέλος με το Username και Password που έχει προ-δηλώσει στα αντίστοιχα πεδία, θα πηγαίνει στην υποκαρτέλα σύνδεση και αφού τα συμπληρώσει, θα δίνεται η δυνατότητα πρόσβασης στις υποκαρτέλες Νομοθεσία και Αγορά Εργασίας.

Πως μπορώ να πληρώσω την συνδρομή μου στην Π.Ε.Π.Τ.E.Γ. , τι πρέπει να κάνω ;

  • Τα μέλη κατεθέτουν την ετήσια συνδρομή αξίας 20€ στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό και αποστέλλουν μέσω email το αποδεικτικό κατάθεσης, προκειμένου να ενημερωθεί το μητρώο μελών της Ένωσης και ο ατομικός τους φάκελος.
  • Τα υποψήφια μέλη καταθέτουν την εγραφή τους 10€ (μόνο κατά την εγγραφή) και την συνδρομή του τρέχοντος έτους 20€ , δηλαδή συνολικά εγγραφή και συνδρομή 30 και αποστέλλουν μέσω email το αποδεικτικό κατάθεσης και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή τους.

Με την επικύρωση της διαδικασίας θα αποσταλθεί μέσω email η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ που μπορεί να χρησημοποιηθεί  ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΧΡΗΣΗ

Σημειώνουμε πως η Ένωση εκδίδει και ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ  που αφορούν συγκεκριμένες επαγγελματικές και επιστημονικές δραστηριότητες εφόσον τα μέλη εχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους οφειλές (ειναι οικονομικά ενήμερα μέλη και δεν οφείλουν τις συνδρομές τους)

Υπενθυμίζουμε δε, ότι:

α) Τα ταμειακώς ενήμερα μέλη έχουν το δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται στην Κεντρική Διοικητική Επιτροπή  και στα Δοικητικά Όργανα των  Περιφερειακών και Νομαρχιακών Τμημάτων της  Ένωσης

β) Διαμορφώνουν την πολιτική της Ένωσης με τη συμμετοχή τους στις συνελεύσεις

γ) Καλύπτονται Επαγγελματικά και Επιστημονικά

δ) Συμμετέχουν δωρεάν ή με σημαντικά χαμηλότερα κόστη στις εκδηλώσεις της Ένωσης

 

Τραπεζικός Λογαριασμός Π.Ε.Π.Τ.E.Γ.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αρ. Λογαριασμού 5614-072774-821

Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Γεωτεχνικών

IBAN: GR17 0172 6140 0056 1407 2774 821

SWIFT-BIC: PIRBGRAA