proactive

Συνδεση

Οι χώροι δωρεάν στάθμευσης για τους επισκέπτες της 30ης AGROTICA

Συντονισμένο σχέδιο για τη διευκόλυνση της πρόσβασης των επισκεπτών στην 30η Agrotica και με δεδομένη και την ήδη επιβαρημένη κατάσταση στην πόλη, έχει θέσει σε εφαρμογή η ΔΕΘ-HELEXPO, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, με στόχο να προλάβει φαινόμενα κυκλοφοριακού φόρτου στους βασικούς οδικούς άξονες της Θεσσαλονίκης.

Προς αυτή την κατεύθυνση, θα διαθέσει στους επισκέπτες της Agrotica τέσσερις χώρους δωρεάν προσωρινής στάθμευσης σε διαφορετικά σημεία στις εισόδους της πόλης και συγκεκριμένα:

1. Στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης (είσοδος-έξοδος από την Πύλη 11, οδός 26ης Οκτωβρίου)

2. Στη συμβολή των οδών Ι.Κωλέττη και Παλαιού Σταθμού (απέναντι από το εκπτωτικό εμπορικό κέντρο)

3. Στο πρώην Στρατόπεδο Καρατάσιου του δήμου Παύλου Μελά, και

4. Στη Θερμοκοιτίδα Τεχνόπολις στη Θέρμη.

Οι χώροι δωρεάν προσωρινής στάθμευσης θα είναι ανοιχτοί κατά τη διάρκεια του τετραημέρου της AGROTICA (1-4 Φεβρουαρίου) από τις 9.30 έως τις 21.30 και θα λειτουργούν ως σταθμοί μετεπιβίβασης προς το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Κάθε 30 λεπτά λεωφορεία μισθωμένα από τη ΔΕΘ-HELEXPO θα πραγματοποιούν δρομολόγια από και προς το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Το σημείο υποδοχής των λεωφορείων θα είναι μπροστά από το κτίριο Διοίκησης της ΔΕΘ-HELEXPO, επί της οδού Εγνατίας.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και την Κυριακή το τελευταίο δρομολόγιο αναχώρησης από την έκθεση προς τους χώρους προσωρινής στάθμευσης θα είναι προγραμματισμένο για τις 20:00. Το Σάββατο το τελευταίο δρομολόγιο αναχώρησης θα είναι προγραμματισμένο για τις 21:00.

Βρείτε τους χώρους στάθμευσης με ένα click στα Google Maps μέσω του site της Agrotica: https://www.agrotica-expo.gr/parking/