proactive

Συνδεση

AGROTICA 2022: Ενημέρωση για την συμμετοχή της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Γεωτεχνικών (Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ.)

Η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Γεωτεχνικών (Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ.) θα συμμετάσχει στην Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων AGROTICA στην Θεσσαλονίκη από τις 20 έως τις 23 Οκτώβρη 2022 στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Θ. HELEXPO στην Θεσσαλονίκη.

Η Ένωση θα φιλοξενηθεί στο Περίπτερο της Π.Ε.Ν.Α. (Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών )

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να προβάλλουν την επιχείρηση τους ως χορηγοί μέσω των διαφημιστικών banner και των φυλλαδίων της Ένωσης, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με την Ένωση στα τηλέφωνα 6980451016 & 6937079037 και στο email της Ένωσης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για λεπτομέρειες ως προς την διαδικασία και το κόστος συμμετοχής έως την Δευτέρα 3/10/2022.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ.

ΠΕΠΤΕΓ ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

 

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

website:  www.pepteg.gr