proactive

Συνδεση

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Καινοτόμα Συστήματα Αειφόρου Αγροτικής Παραγωγής” του Τμήματος Γεωπονίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος

To Τμήμα Γεωπονίας, της Σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, ανακοινώνει την εισαγωγή νέων μεταπτυχιακών φοιτητών/τριων, στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.), για την περίοδο 2022-23.

Το Π.Μ.Σ. του Τμήματος Γεωπονίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος απονέμει αναγνωρισμένο Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) με τίτλο: «Καινοτόμα Συστήματα Αειφόρου Αγροτικής Παραγωγής» με τρεις ειδικεύσεις:

➢ «Αγροτική Επιχειρηματικότητα»

➢ «Συστήματα Ακριβείας στη Ζωική Παραγωγή»

➢ «Σύγχρονα Συστήματα Παραγωγής και Διαχείρισης Φυτικού Κεφαλαίου»

Σκοπός του ΠΜΣ είναι η ανάπτυξη έρευνας και μεταπτυχιακής εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου (2ου κύκλου σπουδών ΑΕΙ), στα επιστημονικά πεδία της εφαρμοσμένης Γεωπονικής Επιστήμης και Τεχνολογίας και ειδικότερα στα επιστημονικά πεδία της Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής καθώς και της Αγροτικής Οικονομίας, με έμφαση την ανάπτυξη της Αγροτικής Επιχειρηματικότητας.

H χρονική διάρκεια για την απονομή του Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, ορίζεται σε δέκα οκτώ (18) μήνες και διαρθρώνεται σε τρεις ακαδημαϊκές περιόδους, πλήρους φοίτησης

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Ως καταληκτική προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 20 η Αυγούστου 2022.

 

Η αποστολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., σε μορφή αρχείου PDF.

 

Στη συνέχεια και έπειτα από την αρχική επιλογή, οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν, θα πρέπει να προσκομίσουν τα πρωτότυπα των απαιτούμενων δικαιολογητικών ή τα επικυρωμένα αυτών. Όλα τα δικαιολογητικά υποβάλλονται σε φάκελο και φέρουν σχετική αρίθμηση.

 

Για πρόσθετες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και στη Γραμματεία του ΠΜΣ του Τμήματος Γεωπονίας, τηλ. 2310013862, 2310013361 & 2310013865 (ώρες εξυπηρέτησης κοινού καθημερινά 10:00 – 13:00) και στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επισυνάπεται η προκήρυξη για την υποβολή υποψηφιοτήτων για το  Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Καινοτόμα Συστήματα Αειφόρου  Αγροτικής Παραγωγής” του Τμήματος Γεωπονίας του Διεθνούς  Πανεπιστημίου της Ελλάδος.