proactive

Συνδεση

Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος:(4) υποτροφίες με μορφή έκπτωσης διδάκτρων ύψους 20% στα μέλη της Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023

Ενημερώνουμε τα μέλη της Π.Ε.Π.Τ.ΕΓ.  ότι στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών MSc  in Sustainable  Agriculture and Business   που προσφέρεται από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (Κόμβος Θέρμης-Θεσσαλονίκη),που ξεκινά το Νοέμβριο του 2022 (με προθεσμία υποβολής αιτήσεων την 14η Οκτωβρίου 2022) και το οποίο γίνεται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα, και προσφέρεται με εξ αποστάσεως εκπαίδευση, υπάρχουν (4) υποτροφίες με μορφή έκπτωσης διδάκτρων ύψους 20% στα μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Γεωτεχνικών.

Οι συνάδελφοι μέλη της ΠΕΠΤΕΓ που ενδιαφέρονται για το μεταπτυχιακό προγραμμα και για τις υποτροφίες ,  μπορούν να επικοινωνουν με την Ένωση στο τηλέφωνο 6980451016 για περισσότερες πληροφορίες.

Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στο ακόλουθο Link:

https://www.ihu.gr/ucips/postgraduate-programmes/sab

Συνημμένα η σχετική προκήρυξη εισαγωγής μεταπτυχιακών φοιτητών για το έτος 2022-2023 https://www.ihu.gr/ucips/postgraduate-programmes/sab.

Πρόσθετες πληροφορίες παρέχονται από τον Διοικητικό Υπεύθυνο του Προγράμματος στο τηλ. (+30) 2310 807526.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ.

ΠΕΠΤΕΓ ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ