proactive

Συνδεση

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα ERASMUS+ των Πτυχιούχων Γεωτεχνικών Τ.Ε. της Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. στην Oλλανδία

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα ERASMUS+ των Γεωπόνων Τ.Ε. της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης  Γεωτεχνικών στην Ολλανδία και συγκεκριμένα  στις πόλεις  Ρόττερνταμ και Άμστερνταμ  με θέμα ''Καινοτόμες Μέθοδοι για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση των Αγροτικών Παραπροϊόντων'' που διεξήχθη από τις 10 έως 23 Φεβρουαρίου 2022. 

float farm

Πρώτη επίσκεψη ήταν στην πλωτή φάρμα σε κανάλι του Ροττερνταμ Floating Farm  όπου οι συνάδελφοι μας ενημερώθηκαν για τις ''Καινοτόμες Μέθοδούς στην Ολοκληρωμένη Διαχείριση των Αγροτικών Παραπροϊόντων'' που εφαρμόζει η συγκεκριμένη εταιρεία.

word centre

Η αντιπροσωπεία των μελών της Ένωσης είχε σειρά επαφών με διάφορους Επιστημονικούς & Επαγγελματικούς φορείς & Επιχειρήσεις του Αγροτοδιατροφικού Τομέα , όπως στο  World Horti Center (Glass House and Research Center Europa)  www.worldhorticentre.nl (Το World Horti Center είναι το κορυφαίο κέντρο καινοτομίας του διεθνούς τομέα κηπευτικών θερμοκηπίων) 

 

ΟΠΤΙ ΦΛΟΡ

Επιπρόσθετα έγιναν επισκέψεις και σε ανθοκομικά θερμοκήπια & ερευνητικά κεντρα  της ευρύτερης περιοχής του Αμστερνταμ & του Ρόττερνταμ .

διεθνες δικαστηριο χαγης

Η Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. ο επίσημος επιστημονικός και επαγγελματικός φορέας των Πτυχιούχων Γεωτεχνικών της Ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης θα συνεχίσει να προγραμματίζει και να υλοποιεί  προγραμματα  Erasmus για την επιστημονική και εκπαιδευτική ενημέρωση των μελών της .

 



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΠΤΕΓ

pepteg new