Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανακοίνωση της Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. για τις συνδρομές των μελών της Ένωσης

Ενημερώνουμε τα μέλη μας πως θα πρέπει να τακτοποιηθούν οι συνδρομές για τα έτη 2020 και 2021 . Η ανακοίνωση δεν αφορά όσους συναδέλφους έχουν ήδη καταβάλλει τις συνδρομές τους.

Επίσης όσοι συνάδελφοι επιθυμούν ΒΕΒΑΙΩΣΗ για κάθε νόμιμη χρήση με την νέα επωνυμία και το νέο λογότυπο της Ένωσης - Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Γεωτεχνικών - μπορούν να υποβάλλουν σχετικό αίτημα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Απαραίτητη προϋπόθεση η καταβολή των συνδρομών των προηγουμένων ετών ή του τρέχοντος έτους και η προσκόμιση όπου απαιτείται πρόσθετων δικαιολογητικών,  κατά περίπτωση για την επικαιροποίηση του μητρώου μελών της Ένωσης.

Συνάδελφοι ,

Η Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. δεν χρηματοδοτείται από κανέναν άλλο εκτός από τα τους συναδέλφους μέλη μας.

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τις ειδικές και δύσκολες συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας του κορονοιού , όμως θα πρέπει να τακτοποιηθούν και οι οικονομικές εκκρεμότητες προκειμένου να προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε το διεκδικητικό πλαίσιο της ένωσης προς όφελός όλων μας.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. Λογαριασμού 5614-072774-821
Δικαιούχος: Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Γεωτεχνικών
IBAN: GR17 0172 6140 0056 1407 2774 821


Παρακαλούμε όσοι συνάδελφοι καταθέσουν τις συνδρομές τους , να μας στείλετε αντίγραφο της απόδειξης καταβολής της συνδρομής των 20 ευρώ στην Τράπεζα στο email της Ένωσης  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. σε pdf ή απλή photo προκειμένου να γίνουν οι ανάλογες λογιστικές εγγραφές και η ενημέρωση του μητρώου μελών της Ένωσης.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ.

 

blank-page | ηλεκτρονική και έντυπη επικοινωνία