proactive

Συνδεση

Η Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. ανακοινώνει τη συνεργασία της με την ΤÜV AUSTRIA Academy!

Η  Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. «Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Γεωτεχνικών» ανακοινώνει τη συνεργασία της με την  ΤÜV AUSTRIA Academy!

Η ΤÜV AUSTRIA Academy, πρωτοπόρος εκπαιδευτικός οργανισμός με πολυετή εμπειρία στην επαγγελματική εκπαίδευση, διαθέτει εξειδικευμένους εκπαιδευτές με υψηλή τεχνογνωσία καθώς και διευρυμένη θεματολογία εκπαιδευτικών προγραμμάτων, που καλύπτουν κάθε απαίτηση του σημερινού εργασιακού κόσμου.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα της ΤÜV AUSTRIA Academy, αναπτύσσονται σε ένα μεγάλο εύρος θεματολογίας περιλαμβάνοντας τις θεματικές ενότητες της Διοίκησης, του Περιβάλλοντος και της Ενέργειας, της Πληροφορικής, της Ασφάλειας, των Τροφίμων, της Εφοδιαστικής Αλυσίδας  και του Ανθρώπινου Δυναμικού.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, όλα τα ενεργά μέλη της Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. θα έχουν έκπτωση 15%, για κάθε συμμετοχή προσκομίζοντας την Βεβαίωση Μέλους της Ένωσης  σε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιούνται είτε με τη μορφή σύγχρονης  τηλεκπαίδευσης είτε δια ζώσης εκπαίδευση στους χώρους της στη Λ. Μεσογείων 429 , Αγία Παρασκευή.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα της ΤÜV AUSTRIA Academy, μπορείτε να τα δείτε εδώ: https://www.tuvaustria.academy/

 

(Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 6980451016/ 6974338328email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ.

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 6980451016/ 6974338328

email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

pepteg neo logotypo 2020