proactive

Συνδεση

Ενημέρωση Μελών της Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ.

Συνάδελφοι,

Επισυνάπτουμε τρία (3) ενημερωτικά δελτία με τις δραστηριότητες της Ένωσης για την χρονική περίοδο από τον Ιούλιο 2019 έως τον Νοέμβριο του 2020 και ένα ενημερωτικό φυλλάδιο της Ένωσης .

Καλούμε τους συναδέλφους που δεν έχουν τακτοποιήσει την συνδρομή τους να προχωρήσουν στην καταβολή της (20 ευρώ) , στον τραπεζικό λογαριασμό της Ένωσης στην Τράπεζα Πειραιώς Αρ. Λογαριασμού 5614-072774-821 (Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Γεωτεχνικών).

Η απόδειξη κατάθεσης (αποδεικτικό κατάθεσης) της συνδρομής (20 ευρώ) να στέλνετε στο email της Ένωσης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να ενημερώνεται το αρχείο μελών.

Αντιλαμβανόμαστε και συμμεριζόμαστε την δύσκολη οικονομική κατάσταση όλων και ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο που υπάρχει και η πανδημία του Covid 19 , όμως η μοναδική πηγή εσόδων της Ένωσης είναι οι συνδρομές των μελών της .

Η Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. (Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Γεωτεχνικών) δεν έχει κάποια άλλη οικονομική πηγή ούτε επιχορηγείται από το κράτος.

Άλλωστε υπενθυμίζουμε πως τα περισσότερα θέματα του διεκδικητικού πλαισίου της Ένωσης είναι αυτή την περίοδο υπό διαμόρφωση .

Η ένωση σε κάθε περίπτωση προβαίνει στις απαραίτητες παρεμβάσεις - κινήσεις και προσπαθεί να προασπίσει την επαγγελματική μας δραστηριότητα.

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως όποιος συνάδελφος Γεωπόνος - Γεωτεχνικός Τ.Ε. επιθυμεί να εγγραφεί στην Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. μπορεί να το κάνει :

είτε ηλεκτρονικά ακολουθώντας τον σύνδεσμο https://www.pepteg.gr/index.php/egrafi και τις σχετικές οδηγίες

είτε συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής http://www.pepteg.gr/images/aitisi_eggrafis/aisisi_egrafis_melous_pdf και ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες που αναγράφονται στο έντυπο της αίτησης και στη συνέχεια να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 6980451016.

η εγγραφή ολοκληρώνεται με την έκδοση ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ για κάθε νόμιμη χρήση από το προεδρείο της Ένωσης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΠΤΕΓ