proactive

Συνδεση

Τηλεδιάσκεψη της Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Απεντομώσεων & Μυοκτονιών Ελλάδας για τις Απολυμάνσεις

Τηλεδιάσκεψη με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Απεντομώσεων & Μυοκτονιών Ελλάδας (Σ.Ε.Α.Μ.Ε.) είχαν ο Αντιπρόεδρος της Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. Γιώργος Παπάζογλου και ο Αναπληρωτής Γραμματέας της Ένωσης Χάρης Πέρος την Τετάρτη 13/05/20 , με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Γεωπόνο Π.Ε. κ. Βλάσση Μπισμπίκη ,τον Β' Αντιπρόεδρο Λάμπρου Γεώργιο, και τα μέλη του Δ.Σ. Τζανακάκη Μανώλη & Σαράντη Μαλαφούρη.

Έγινε ένας εποικοδομητικός διάλογος για θέματα που σχετίζονται με τις Απεντομώσεις, τις Απολυμάνσεις τις Μυοκτονίες και την Διαχείριση Παρασίτων και Επιβλαβών Οργανισμών (ΑΜΑ) , και τα προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους γεωτεχνικούς της πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης στην καθημερινή άσκηση του επαγγέλματός τους.

Θα συνεχιστεί και στο μέλλον η συνεργασία της Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. με τον Σ.Ε.Α.Μ.Ε. προς όφελος των συναδέλφων γεωτεχνικών που δραστηριοποιούνται σε δραστηριότητες όπως αυτές των απολυμάνσεων, και οι οποίοι επιτέλεσαν σημαντικό έργο στην αντιμετώπιση και τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοιού.

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Απεντομώσεων & Μυοκτονιών Ελλάδας ιδρύθηκε το 1981, είναι μέλος της Συνομοσπονδίας των Ευρωπαϊκών Ενώσεων Διαχείρισης Παρασίτων  CEPA (Confederation of European Pest Contol Associations)και αποτελεί στην Ελλάδα το φορέα εκπροσώπησης των επιχειρήσεων που ασκούν το επάγγελμα της απεντόμωσης, μυοκτονίας και διαχείρισης παρασίτων και επιβλαβών οργανισμών (ΑΜΑ) καθώς επίσης και επιχειρήσεων που παράγουν ή εμπορεύονται βιοκτόνα και σχετικό εξοπλισμό.

Η Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. θα αναλάβει όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες προκειμένου να στηρίξει τους συναδέλφους γεωτεχνικούς από οποιαδήποτε προσπάθεια αποκλεισμού τους, από δραστηριότητες που απορρέουν από το επιστημονικό και επαγγελματικό υπόβαθρο τους και σχετίζονται κυρίως με τις Απολυμάνσεις.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ.