proactive

Συνδεση

H παρουσία της ΠΕΠΤΕΓ στην 28η Διεθνή Έκθεση AGROTICA στην Θεσσαλονίκη

Στην 28η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Εφοδίων AGROTICA στην Θεσσαλονίκη στο περίπτερο 2 , stand 1α συμμετείχε και η Ένωση των Πτυχιούχων Γεωτεχνικών  Τ.Ε. της ΠΕΠΤΕΓ

PEPTEG 2

Συγκεκριμένα φιλοξενήθηκε στο περίπτερο 2 , stand 1α της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών 

Κατά την διάρκεια της έκθεσης αρκετά μέλη της ένωσης επισκέφθηκαν το περίπτερο και ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου των Πτυχιούχων Γεωτεχνικών Τ.Ε.

8

Την επιμέλεια και παρουσία της Ένωσης και την ενημέρωση των επισκεπτών στην Έκθεση είχε το Τοπικό Τμήμα της ΠΕΠΤΕΓ Θεσσαλονίκης.

PEPTEG 1

Βασικός χορηγός της παρουσίας της Ένωσης στην 28η AGROTICAήταν η εταιρεία έτοιμου φυσικού χλοοτάπητα HELLASOD.

Χορηγός Επικοινωνίας ήταν το Γεωτεχνικό ιστολόγιο texnologosgeoponos.gr

Η ΠΕΠΤΕΓ ευχαριστεί την Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών  για την φιλοξενία και ευελπιστεί σε μελλοντικές συνεργασίες και στο μέλλον και σε εκθέσεις και σε εκδηλώσεις με απώτερο σκοπό την παροχή γεωτεχνικών συμβουλών και οδηγιών στους νέους αγρότες και κτηνοτρόφους της ΠΕΝΑ , αξιοποιώντας προς όφελος τους, τους Πτυχιούχους Γεωτεχνικούς ΤΕ μέλη της ΠΕΠΤΕΓ, σε όλη την Ελλάδα.

10

Επίσης η ένωση ευχαριστεί και τους χορηγούς της στην Έκθεση, HELLASOD & texnologosgeoponos.gr και επιθυμεί την συνέχιση της συνεργασίας και στο μέλλον.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ