proactive

Συνδεση

Συνάντηση των Πτυχιούχων Γεωπόνων της Π.Ε.Π.Τε.Γ. με τον Υπουργό Μάκη Βορίδη & τον Υφυπουργό Κωνσταντίνο Σκρέκα στο ΥπΑΑΤ

Συνάντηση των Πτυχιούχων Γεωπόνων της Π.Ε.Π.Τε.Γ. με τον Υπουργό κ. Μάκη Βορίδη & τον Υφυπουργό κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23/07/19 στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων στην Αθήνα . 

 
Συγκεκριμένα το προεδρείο των Πτυχιούχων Γεωπόνων της Π.Ε.Π.Τε.Γ. με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ένωσης Γιάννη Πετράτο , τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Παπάζογλου , τον Γενικό Γραμματέα του Κ.Δ.Σ. της Ένωσης Κώστα Καρύδη , τον Αναπληρωτή Γραμματέα του Κ.Δ.Σ. και πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος τμήματος Θεσσαλίας Βασίλη Κρανιά, και τον Ταμία Ανδρέα Μαγκλάρα, αφού τους συνεχάρη για την τοποθέτηση τους στην ηγεσία του υπουργείου, είχε διαδοχικές συναντήσεις μαζί τους , αρχικά με τον Υφυπουργό κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα αρμόδιο για θέμα που αφορούν την Κοινή Αγροτική Πολιτική, και στην συνέχεια με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη.
 
 
Κύριο θέμα των συναντήσεων ήταν τρέχοντα θέματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα. Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα έγινε μια ανταλλαγή , θέσεων και προτάσεων , η οποία αναμένεται να συνεχιστεί και στο άμεσο μέλλον .
 
Η Ένωση προγραμματίζει και άλλες συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία τόσο της κυβέρνησης όσο και των υπολοίπων πολιτικών κομμάτων και φορέων προκειμένου να αναπτύξει τις θέσεις και τις προτάσεις της , επισημαίνοντας την σημαντική παρουσία των συναδέλφων πτυχιούχων γεωπόνων σε όλο το φάσμα του αγροδιατροφικού τομέα και αναδεικνύοντας τα προβλήματα που υπάρχουν στην ομαλή άσκηση του επαγγέλματος τους.
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΠΤΕΓ