proactive

Συνδεση

Παρουσία της Π.Ε.Π.Τε.Γ. σε Ημερίδα του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Στην Ημερίδα Σταδιοδρομίας Τεχνολόγων Γεωπόνων» (Γεωπόνων Τ.Ε.) του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης,  την Πέμπτη 24 Μαΐου στο Αμφιθέατρο «Αλέξανδρος», παρεβρέθει η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολόγων Γεωπόνων (Π.Ε.Π.Τε.Γ.)
 
 
Συγκεκριμένα την ΠΕΠΤΕΓ εκπροσώπευσε  , το μέλος της Ένωσης και απόφοιτος του Τμήματος Φυτικής Παραγωγής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης , Γεωπόνος Τ.Ε.   κα Αργυρώ Κοτζαμάνη . 
 
 
Μεταξύ άλλων η κα Κοτζαμάνη ανέφερε πως η  Π.Ε.Π.Τε.Γ. είναι η Ένωση που εκπροσωπεί τους  αποφοίτους Γεωπόνους της Ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης  και τα μέλη της δραστηριοποιούνται με μεγάλη επιτυχία σε όλο το φάσμα του Αγροτοδιατροφικού & Περιβαλλοντικού Τομέα.
 
 
 
 

Η Π.Ε.Π.Τε.Γ. o επαγγελματικός και επιστημονικός φορέας των Γεωπόνων/Γεωτεχνικών Τ.Ε. , θα παραστεί με εκπροσώπους της και σε άλλες αντίστοιχες εκδηλώσεις που θα γίνουν σε αντίστοιχα τμήματα των Γεωπονικών Σχολών  των Α.Τ.Ε.Ι.  της χώρας,  προασπίζοντας τα επαγγελματικά δικαιώματα των πτυχιούχων Γεωπόνων της Ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και επισημαίνοντας το σημαντικό έργο που επιτελούν καθημερινά  στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα συμβάλλοντας με τις εξειδικευμένες επιστημονικές γνώσεις τους στην παραγωγική ανασυγκρότηση, που έχει ανάγκη η χώρα.

   ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Π.Ε.Π.Τε.Γ.