proactive

Συνδεση

ΕΕΔΔΥ: «Προβάδισμα της κατηγορίας ΠΕ έναντι της ΤΕ – Η έπαρση των κλαδικών συντεχνιών»

Καυστική επιστολή-απάντηση της Ένωσης Ελλήνων Δασοπόνων Δ.Υ. για το θέμα του προβαδίσματος κατηγοριών κατά τη διαδικασία επιλογής προϊσταμένων στις θέσεις ευθύνης των Υπηρεσιών του Δημοσίου.

Με μια ιδιαίτερα καυστική επιστολή προς στα συναρμόδια Υπουργεία (Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Εσωτερικών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας) και τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, η Ένωση Ελλήνων Δασοπόνων Δημοσίων Υπαλλήλων (Ε.Ε.Δ.Δ.Υ.) καταθέτει τη δική της άποψη, ως απάντηση στην αντίστοιχη επιστολή της ΠΕΔΔΥ, για το θέμα του προβαδίσματος κατηγοριών κατά τη διαδικασία επιλογής προϊσταμένων. Διαβάστε εδώ ολόκληρη την επιστολή της ΕΕΔΔΥ.

Η ΕΕΔΔΥ υποστηρίζει στην επιστολή της ότι είναι αναγκασμένη να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου προς κάθε κατεύθυνση εξαιτίας του γεγονότος ότι η ΠΕΔΔΥ «συστηματικά και συνειδητά προσπαθεί να παραπλανήσει την Διοίκηση για ένα τόσο σοβαρό θέμα όσο αυτό του προβαδίσματος για ανάληψη θέσεων ευθύνης».

Ενημερώνει του αποδέκτες της επιστολής ότι εάν επιλέξουν να συνταχθούν με τα σχετικά έγγραφα της ΠΕΔΔΥ και της ΠΟΓΕΔΥ, και να αγνοήσουν τους ήδη ψηφισμένους Νόμους της Χώρας, ο κλάδος των δασοπόνων θα βρεθεί απέναντί τους καθώς θα αναγκαστεί να προφυλάξει τα δικαιώματά του, με κάθε τρόπο και με όποιες επιπτώσεις.

Να σημειώσουμε, επίσης, ότι και η Ομοσπονδία Δασοπόνων Ελλάδος Δημοσίων Υπαλλήλων (Ο.Δ.Ε.Δ.Υ.) έστειλε, στις 27 Μαρτίου 2018, επιστολή προς τους συναρμόδιους υπουργούς με θέμα «Αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, για το προβάδισμα των κατηγοριών υπαλλήλων, στις θέσεις ευθύνης.  Διαβάστε εδώ ολόκληρη την επιστολή της ΟΔΕΔΥ.

dasarxeio.com