proactive

Συνδεση

Επίσκεψη των Γεωπόνων της Π.Ε.Π.Τε.Γ. στο ΤΕΙ Ηπείρου στην Άρτα

Την Τετάρτη 17/01/18 αντιπροσωπεία της Π.Ε.Π.Τε.Γ με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ένωσης Γιάννη Πετράτο και τους Αντώνη Τράκο, Πρόεδρο τοπικού Τμήματος Άρτας και Βασίλη Κτενόπουλο, Αντιπρόεδρο του τμήματος Αχαίας , παρέστησαν στην Συνέλευση των Καθηγητών της Γεωπονικής Σχολής του ΤΕΙ Ηπείρου όπου και τοποθετήθηκαν για τα τρέχοντα θέματα που σχετίζονται με τις επερχόμενες αλλαγές στην Ανώτατη Εκπαίδευση.

4

Στη συνέχεια συναντήθηκαν με τον Πρύτανη του ΤΕΙ Ηπείρου κ. Αναστάσιο Τσίνα και του κατέθεσαν τις επιφυλάξεις της ένωσης για τις επικείμενες αλλαγές στην Ανώτατη Εκπαίδευση.

Συγκεκριμένα , ο πρόεδρος της Ένωσης και τα μέλη της αντιπροσωπείας ανέπτυξαν τις θέσεις και τις απόψεις τους σχετικά με το νέο νομοσχέδιο που πρόκειται να ψηφισθεί στην Βουλή και αφορά την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής , αλλά και την επερχόμενη πανεπιστημιοποίηση των γεωπονικών σχολών του ΤΕΙ Ηπείρου .

Επίσης, αναφέρθηκαν σε θέματα που αναμένεται να επηρεάσουν τόσο τους φοιτητές αλλά και τους αποφοίτους των γεωπονικών σχολών των ΤΕΙ.

Οι συνομιλίες ολοκληρώθηκαν με την αμοιβαία πρόθεση να συνεχιστούν στο άμεσο χρονικό διάστημα.