proactive

Συνδεση

Συνάντηση της ΠΕΠΤεΓ Αττικής με τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Λ.Αυγενάκη

Εξελίξεις στο θέμα του Νέου Οργανισμού Υπ.Α.Α.Τ. και στη δακοκτονία. Συνάδελφοι, Σε συνέχεια της επιστολής που στείλαμε προς όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για το θέμα του αποκλεισμού των Γεωπόνων ΤΕ από τις θέσεις ευθύνης στο Νέο Οργανισμό του Υπ.Α.Α.Τ. σήμερα (εχθές 21 Ιουνίου) πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνάντηση μας δόθηκε η ευκαιρία να ενημερώσουμε τον Γραμματέα για τις εξελίξεις στον Νέο Οργανισμό Υπ.Α.Α.Τ. αλλά και για το θέμα της Δακοκτονίας σχολιάζοντας την πρόσφατη ερώτηση στη Βουλή που κατέθεσε ο Γραμματέας για το θέμα.
 
Ο Γραμματέας μας εξέπληξε θετικά με την πλήρη ενημέρωση που είχε σχετικά με το θέμα του Νέου Οργανισμού του Υπ.Α.Α.Τ. καθώς ο ίδιος το 2014 είχε αναλάβει πρωτοβουλίες για την τροποποίηση του Κώδικα Δημοσίων Υπαλλήλων σχετικά με την επιλογή Προϊσταμένων, δίνοντας για πρώτη φορά τη δυνατότητα επιλογής στην θέση ευθύνης Προϊστάμενου Γενικής Διεύθυνσης στην κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.
 
Τέλος συμφωνήσαμε να συντονίσουμε τις προσπάθειες μας και να είμαστε σε διαρκή επικοινωνία προκειμένου να αποτρέψουμε τον αποκλεισμό των Γεωπόνων ΤΕ από την δυνατότητα κρίσης σε θέσεις ευθύνης στον Νέο Οργανισμό Υπ.Α.Α.Τ.
 
ΠΕΠΤεΓ ΑΤΤΙΚΗΣ