proactive

Συνδεση

ΠΕΠΤεΓ ΑΤΤΙΚΗΣ :Για πρώτη φορά οι Γεωπόνοι ΤΕ συμμετέχουν ισότιμα στη Δακοκτονία

Συνάδελφοι, Σε συνέχεια των επιστολών που στείλαμε προς:

1. την Πολιτική Ηγεσία Υπ.Α.Α.Τ.

2.  όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα

3. όλους τους εμπλεκόμενους φορείς

4. των ερωτήσεων που κατατέθηκαν στη βουλή

και των συναντήσεων που πραγματοποιήσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα για το θέμα της ισότιμης συμμετοχής των Γεωπόνων του Τεχνολογικού Τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης στο πρόγραμμα Δακοκτονίας βγήκε η πρώτη Ανακοίνωση για Σύμβαση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου της Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.

Στην ανακοίνωση αυτή για πρώτη φορά οι Γεωπόνοι ΤΕ συμμετέχουν ισότιμα χωρίς αποκλεισμούς στην διεκδίκηση της θέσης ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑΣ.

Είναι πολύ σημαντικό να αξιοποιήσουμε στο έπακρο την δυνατότητα που μας δίνεται πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια διεκδικήσεων του αυτονόητου που είναι η πρόσβαση χωρίς περιορισμούς στα κατοχυρωμένα με Π.Δ. επαγγελματικά μας δικαιώματα.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να καταθέσουν άμεσα αιτήσεις και να είναι σε επικοινωνία με τα Τοπικά Τμήματα της ΠΕΠΤΕΓ προκειμένου να παρακολουθήσουμε την σωστή εφαρμογή, εξέλιξη και ολοκλήρωση του Προγράμματος Δακοκτονίας 2017.  

Οι Γεωπόνοι του Τεχνολογικού Τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης θα συνεισφέρουμε με όλες μας τις δυνάμεις και τις επιστημονικές μας γνώσεις στη νέα αρχή που έκανε το Υπ.Α.Α.Τ. στο πρόγραμμα Δακοκτονίας 2017.

Επισυνάπτονται η απόφαση σε pdf & η ενημέρωση της ΠΕΠΤεΓ Αττικής